Ongeval met letsel op de N202

Vrijdagavond werd de brandweer van Spaarndam opgeroepen voor een verkeersongeval met letsel op de N202. Aanrijdend naar het incident werd duidelijk dat het een ongeval betrof waarbij twee personenauto’s betrokken waren. Tevens zouden de inzittenden niet meer in de voertuigen zitten.

Ter plaatse bleek het inderdaad om twee voertuigen te gaan. Het ene voertuig stond nog op de weg, waarbij de schade aan de voorkant van de auto aanzienlijk was. Het andere voertuig was van de weg geraakt en vlak voor een sloot tot stilstand gekomen. Ambulancepersoneel heeft de inzittenden gecontroleerd en heeft één persoon ter controle naar het ziekenhuis vervoerd.

Nadat de voertuigen waren veiliggesteld heeft de brandweer het wegdek gereinigd, waarna de weg door de politie werd vrijgegeven.

Foto’s:
Foto’s: Niels Folkers, Job van den Born en George Bakker

P2000 melding:
23:13:30 26-10-12 PRIO 1 NOORDZEEKANAALWEG – N202 SPAARNDAM VKO MET LETSEL [ 742 ]