Stormschade

“Stormschade” was de melding welke de Spaarndamse brandweervrijwilligers zondag op hun piepers ontvingen. Op de Kerklaan in Spaarndam-West zou een boom over de weg liggen.

Ter plaatse kwamen de kerende auto’s de brandweer al tegemoet en bleek er inderdaad een boom over de weg te liggen. Deze is met behulp van een motorkettingzaag geveld, waarna de weg weer kon worden vrijgegeven.

Hierna kon de brandweer direct doorrijden naar Visserseinde, waar een bestelauto door een rukwind van de dijk was gewaaid. Alle inzittenden waren op dat moment al uit het voertuig, waardoor er voor de brandweer weinig meer te doen was. Hierop is de brandweer teruggekeerd naar de kazerne.

Foto’s:
Foto’s: George Bakker

Video:

P2000 melding:
12:28:00 25-11-12 PRIO 2 KERKLAAN 53 SPAARNDAM GEM. HAARLEM STORMSCHADE [ 742 ] BOOM OVER DE WEG