Ongeval op het Rottepolderplein

In de nacht van zondag op maandag werden de hulpdiensten naar het Rottepolderplein gestuurd. Daar zou een ongeval tussen twee voertuigen plaatsgevonden hebben, waarbij meerdere gewonden zouden zijn gevallen. Ook zou er rook uit één van de twee voertuigen komen.

De brandweer rukte uit met twee tankautospuiten (Spaarndam en Haarlem-Oost), een hulpverleningsvoertuig uit Velsen-Zuid en de regionale Officier van Dienst.

Ter plaatse bleek het te gaan om een kop-staartbotsing, waarbij aan de betrokken voertuigen af te lezen was dat het geen zachte botsing is geweest. De brandweer uit Spaarndam heeft direct het rokende voertuig gecontroleerd. Het bleek hier niet te gaan om brand, maar om lekkende koelvloeistof. Aangezien er geen personen meer in de voertuigen zaten, heeft de Haarlemse brandweer met hand- en spandiensten de ambulancedienst ondersteund. De brandweer uit Spaarndam en Velsen-Zuid keerden beide terug naar hun kazernes.

Het verkeer heeft geen hinder van dit ongeval ondervonden.

P2000 melding:
02:16:02 09-06-14 PRIO 1 ONGEVAL WEGVERVOER LETSEL A9 L 42,6 VIJFHUIZEN [ 2470 1292 3230 3131 ]