Wateroverlast

De Spaarndamse brandweer werd in de nacht van donderdag op vrijdag gealarmeerd voor een melding van wateroverlast. Dit zou plaatsvinden in verzorgingshuis “Eigen Haard” te Zwanenburg. De collega’s van Halfweg-Zwanenburg waren de weg al op voor een andere melding, dus mocht Spaarndam afreizen naar Zwanenburg.

Ter plaatse bleek in het gebouw inderdaad sprake te zijn van wateroverlast. Zowel in de gangen als in de kamers van bewoners stond een laagje water. Omdat het een klein laagje betrof, kon de brandweer haar materieel hier niet op inzetten. Het zou vooral een zaak worden van veel dweilen. Dat advies is dan ook aan het aanwezige personeel gegeven, waarna de Spaarndamse brandweer door kon rijden naar de volgende melding.

P2000 melding:
03:04:35 11-07-14 PRIO 2 WATEROVERLAST SPARRENLAAN 1 ZWANENBURG [ 3230 ]