Straatverlichting uitgevallen nabij Dance Valley

De brandweer werd zaterdagavond gealarmeerd in verband met uitgevallen straatverlichting. Omdat dit in de nabijheid van evenement Dance Valley – een evenement met duizenden bezoekers – was en dit evenement bijna ten einde was, was het noodzakelijk dat goede verlichting aanwezig zou zijn. Brandweer Spaarndam mocht dit verzorgen, in samenwerking met de collega’s van Haarlem-West met de noodverlichtingseenheid.

Terwijl de brandweereenheden nog onderweg waren, wist de gemeente Velsen de straatverlichting weer te activeren. Hiermee was de inzet van de brandweer niet meer nodig en is men gaan kijken naar de vuurwerkshow als afsluiter van Dance Valley én deze uitruk.

P2000 melding:
22:46:44 02-08-14 PRIO 1 DIENSTVERLENING LAAGLANDERSLUISWEG/AMSTERDAMSEWEG – N202 VELSEN-ZUID [ 3230 1071 1081 ]