Onderzoek naar aanleiding van piepende rookmelder

Woensdagavond werd de Spaarndamse brandweer ter plaatse verzocht bij een woning aan de Ringweg. De buren hoorden een rookmelder afgaan in een woning en vertrouwden de situatie niet, waarna de brandweer is gebeld.

Op aanbellen werd niet gereageerd en ook werden de mobiele nummers van de bewoners niet opgenomen, waarna met meetapparatuur is gemeten op gevaarlijke stoffen. Deze meting leverde geen resultaten op, maar in overleg met de politie is toch besloten om toegang tot de woning te forceren. Toen de toegang was verschaft heeft de brandweer de woning gecontroleerd en geconstateerd dat er geen gevaarlijke situatie in de woning was.

Hierna is de woning overgedragen aan stichting Salvage, welke de gemaakte opening heeft afgedicht.

P2000 melding:
19:54:12 19-11-14 Prio 2 Rook / CO melder Ringweg 20 D Spaarndam [ 3230 ]