Brommer te water

Woensdagavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een brommer te water. Twee agenten in burger troffen een brommer te water aan, maar konden geen bestuurder vinden. Om het zekere voor het onzekere te nemen, werd door de hulpdiensten geen risico genomen. Een waterongevallenvoertuig uit Velsen-Zuid en tankautospuit uit Spaarndam werden namens de brandweer gestuurd, twee ambulances en een Mobiel Medisch Team (traumateam) namens de ambulancedienst en uiteraard was de politie ook onderweg.

De locatie werd in eerste instantie aangeduid als Jan Gijzenpad, wat in het Noordersportpark ligt. Even later werd het adres gewijzigd naar Schoterkerkpad, wat in de volksmond bekend is als het “Zwarte pad”.

Brandweerduikers hebben in het water gezocht naar personen, maar troffen niemand aan. De brommer werd uit het water gehaald, waarna de hulpdiensten konden inrukken.

P2000 meldingen:
17:35:17 14-01-15 Prio 1 Waterongeval materieel (VK: 1) Schoterkerkpad Santpoort-Zuid [ 2410 ]
17:28:28 14-01-15 Prio 1 Ongeval water (VK: 2) Jan Gijzenpad Haarlem [ 2410 1292 3230 ]