Auto over de kop en van de dijk

Dinsdagochtend werd de Spaarndamse brandweer gealarmeerd voor een ongeval op de Spaarndammerdijk. Er zou hierbij sprake zijn van een auto welke van de dijk was geraakt en over de kop zou zijn geslagen, waarbij deze tot stilstand gekomen zou zijn in de naastgelegen sloot.

Toen duidelijk werd dat het ongeval zich ter hoogte van de Houtrakkerweg had afgespeeld, werd ook de brandweer van Halfweg-Zwanenburg opgeroepen. De politie zou inmiddels, samen met een ambulance, ter plaatse zijn en de persoon zou uit het voertuig zijn.

Bij het ter plaatse komen van de Spaarndamse brandweer werd er nog een snelle zoekslag gemaakt, maar daarbij werd niks aangetroffen. De persoon was inmiddels onder behandeling in de ambulance en voor de brandweer bleek niks te doen.

P2000 melding:
07:20:11 17-02-15 Prio 1 Ongeval wegvervoer letsel Spaarndammerdijk Spaarndam [ 3230 ]