Ongeval tussen personenauto en vrachtauto

Vrijdagochtend is in alle vroegte op de A9 tussen het Rotterpolderplein en Spaarndam een ongeval gebeurd tussen een vrachtauto en een personenauto. Hierbij is de personenauto over de kop geslagen en op het dak tot stilstand gekomen. De hulpdiensten werden gealarmeerd om te assisteren bij dit ongeval.

Terwijl de brandweereenheden nog onderweg waren, kreeg men al mee dat de inzittenden het voertuig al verlaten zouden hebben. Ter plaatse bleek het verhaal te kloppen: een personenauto lag midden op de rijbaan op z’n dak en de inzittende had het voertuig inderdaad verlaten. De bestuurder van de personenauto is door de ambulancedienst nagekeken; de brandweer bleek niet nodig en is ingerukt.

P2000 melding:
04:19:02 06-03-15 P 1 Ongeval wegvervoer letsel A9 R 43,9 Spaarndam 2470 1292 3131 3230