Aanrijding op de A9

Zondagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de A9 in de richting van IJmuiden. Twee personenauto’s zijn met elkaar in aanraking gekomen, waarbij in één voertuig nog een persoon met nekklachten aanwezig zou zijn. Brandweer, politie en ambulance rukten uit om hulp te verlenen.

De brandweereenheden van Spaarndam en Haarlem-Oost kwamen gelijktijdig aan, waarna beide voertuigen direct geschouwd werden. De inzittenden waren op dat moment al uit het voertuig, waarop de tankautospuit van Haarlem-Oost terugkeerde. Brandweer Spaarndam heeft de voertuigen veilig gesteld en is daarna ook retour kazerne gegaan.

Één inzittende is door het ambulancepersoneel gecontroleerd op letsel.

Door het ongeval ontstond er een file op de A9, wat voor de nodige vertraging zorgde voor het overige wegverkeer.

P2000 melding:
10:59:28 08-03-15 P 1 Ongeval wegvervoer letsel (beknelling) A9 R 45,7 Spaarndam 2470 1292 3131 3230