Ongeval op de A9

Donderdagavond rukte de brandweer uit om hulp te verlenen bij een ongeval op de A9. Meerdere voertuigen zouden bij dit ongeval betrokken zijn, waarbij één voertuig in de berm beland zou zijn. Brandweer, ambulance, politie en Rijkswaterstaat rukten uit.

Brandweer Spaarndam kwam als eerste ter plaatse en de melding kon al snel worden bevestigd: vijf voertuigen stonden ter hoogte van hectometerpaal 49.1 bij elkaar, waarbij één voertuig zwaar beschadigd is geraakt. Deze auto is van de weg geraakt en in het hek beland welke de A9 en recreatiegebied Spaarnwoude van elkaar scheid.

Alle inzittenden waren bij aankomst van de brandweer uit de betrokken voertuigen. Nadat de brandweer hand- en spandiensten heeft verleend, kon zij terugkeren naar de kazerne.

Enkele bij het ongeval betrokken personen zijn door de medewerkers van de ambulance gecontroleerd op letsel. Het ongeval leidde tot een lange file, waarin later op de avond een ander ongeval is ontstaan.

P2000 melding:
20:28:54 26-03-15 P 1 Ongeval wegvervoer letsel A9 R 49,1 Santpoort-Noord 3230