Stormschade

Zondagmiddag is de Spaarndamse brandweer weer in paraatheid gesteld voor de uittocht van SAIL. De drukte was vele malen minder dan tijdens de SAIL-In. Onderweg naar de uitgangsstelling bij pont Buitenhuizen, werden de Amsterdamse collega’s opgeroepen voor een stormschade.

Aangezien Brandweer Spaarndam dichtbij was, is er contact opgenomen met de Amsterdamse meldkamer, met de vraag of wij wellicht iets voor hen konden betekenen. In overleg met autospuit Osdorp zijn zij teruggekeerd naar de kazerne en heeft Spaarndam de klus verzorgd.

De melding betrof drie bomen over de weg, maar nadat er één grote tak van de weg was gehaald, kon men niet anders concluderen dan dat de weg vrij was.

De uittoch van SAIL is voor de Spaarndamse brandweer verder rustig verlopen; men is niet opgeroepen om hulp te verlenen.

P2000 melding:
15:21:02 23-08-15 P 3 Stormschade (Boom) (+Inc.net: Reg.Inmeld+) Noordzeekanaalweg , Westpoortweg Amsterdam [ ASO ]