Aanrijding op de A9

De brandweerkorpsen uit Spaarndam en Velsen-Zuid werden dinsdagavond samen met de officier van dienst opgeroepen voor een ongeval. Ter hoogte van hectometerpaal 44.3 op de linkerrijbaan zouden twee voertuigen met elkaar in aanraking zijn gekomen. Tevens zou er nog een persoon in een voertuig zitten. Politie, ambulance en Rijkswaterstaat rukten ook uit.

Op de aangegeven locatie had er inderdaad een aanrijding plaatsgevonden. Twee personenauto’s waren vermoedelijk onder invloed van de weersomstandigheden met elkaar in aanraking gekomen. Er zaten geen personen meer in de voertuigen; wel werd bij een van de voertuigen de accu losgekoppeld. Hierna werden, na overleg met Rijkswaterstaat, beide voertuigen op de vluchtstrook gezet, zodat het verkeer op de A9 verder kon rijden. Hierna keerde de brandweer retour kazerne.

P2000 melding:
18:37:30 15-09-15 P 1 Ongeval wegvervoer letsel (beknelling) A9 L 44,3 Spaarndam 2470 1292 VK3 3230