Automatisch brandalarm

Rond tien voor half twaalf werd de brandweer uit Spaarndam opgeroepen voor een automatische brandmelding. De meldkamer van buurregio Amsterdam-Amstelland had het alarm ontvangen vanuit de firma Loods Schutter aan de Cacaoweg 5. Tankautospuit 3230 rukte uit naar het adres, evenals de beveiligingsdienst van het bedrijf.

Ter plaatse werd een onderzoek ingesteld. In de loods waar volgens het brandmeldpaneel een melder aangesproken zou zijn, was niks aan de hand. In een nabij gelegen loods ging echter wél een slow whoop signaal af. Deze loods werd ook verkend, maar ook hier werd niks bijzonders aangetroffen.

Het pand is overgedragen aan de beveiligingsdienst, waarna de brandweer teruggekeerd is naar de kazerne.

Foto
Foto: Brandweer Spaarndam
WP_20160415_23_50_45_Pro

P2000 melding:
23:21:56 15-04-16 P 1 Brandmelding OMS Loods Schutter (vh Univeem) , Cacaoweg 5 Amsterdam [ KE_123230 ]