Ongeval afslag Rottepolderplein

Rond tien over half twee werd Brandweer Spaarndam zaterdagmiddag opgeroepen. Zij werden samen met het hulpverleningsvoertuig uit Velsen-Zuid, ambulance en politie naar de A9 gestuurd, alwaar een ongeval tussen drie voertuigen plaatsgevonden zou hebben.

Tijdens het aanrijden kregen de eenheden te horen dat het om een ongeval zou gaan waarbij drie voertuigen betrokken waren. In één van de voertuigen zou nog een inzittende zijn. Dit kon ter plaatse worden bevestigd, waarna het betreffende voertuig direct werd gestabiliseerd.

Na een eerste controle mocht de inzittende onder begeleiding van ambulancepersoneel uitstappen, waarna deze in de ambulance werd onderzocht.

Voor de brandweer was er niets meer te doen en zij keerden terug naar de kazerne.

P2000 melding:
13:42:06 10-09-16 P 1 Ongeval Wegvervoer Letsel AFRIT A9 L – KP ROTTEPOLDERPLEIN Haarlemmerliede (VK:2) 122470 123230