Ongeval op de A9

Zondagavond zijn de hulpdiensten uitgerukt naar de A9, alwaar een ongeval plaats had gevonden tussen twee voertuigen. Politie, ambulance, Rijkswaterstaat en brandweer rukten uit om ter plaatse een ravage aan te treffen.

De impact aan beide betrokken voertuigen was enorm; men kon gemakkelijk constateren dat het om een “hoog energetisch letsel” ging. Hierop werden de bestuurders van beide voertuigen manueel gefixeerd, om erger letsel te voorkomen. Beide bestuurders zijn door ambulancepersoneel gezien.

De brandweer heeft beide voertuigen veiliggesteld, waarna zij terug kon keren naar de kazerne. De Verkeers Ongevallen Analyse van de Politie stelt een onderzoek in naar het ongeval.

Foto’s
Foto via Twitter: Rijkswaterstaat

P2000 melding
23:23:36 17-09-17 P 1 Ongeval Wegvervoer Letsel A9 R 47,6 Velsen-Zuid 12GG01 12-2470 12-3230