Ongeval met drie voertuigen op de A9

Vanochtend werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de A9. Op de linkerbaan was ter hoogte van Haarlemmerliede een ongeval tussen drie voertuigen ontstaan, waarbij er nog personen in de voertuigen zouden zitten.

Door een drukke ochtendspits hadden de hulpdiensten moeite om snel bij het ongeval te komen, mede omdat vele weggebruikers de rode kruizen boven de rijbanen negeerden. Uiteindelijk kwamen politie, brandweer, ambulance en Rijkswaterstaat ter plaatse en troffen in twee voertuigen nog een persoon aan. De voertuigen werden gestabiliseerd, waarna de ambulancedienst de inzittenden heeft gecontroleerd en ter controle mee heeft genomen naar een ziekenhuis.

Door het ongeval ontstond er een lange file op de A9.

Foto’s
Foto’s via Twitter (RWS, VID)

P2000 melding
06:44:01 02-11-17 P 1 Ongeval Wegvervoer Letsel A9 L 43,2 Haarlemmerliede 12GG01 12-2470 12-3230