Keukenbrand

Zaterdagavond rukte de Spaarndamse brandweer uit voor een melding van een keukenbrand in de Dr. W. Nijestraat in Spaarndam. Omdat het Spaarndamse korps ook met een flexibele bezetting uit mag rukken, rukte ook het blusvoertuig uit Velsen-Zuid uit.

Brandweer Spaarndam was snel ter plaatse en werd opgewacht door de bewoners, welke reeds een bluspoging hadden gedaan. De brandweer kon de brandende keukenapparatuur snel blussen door inzet van een straal hoge druk, waarna over werd gegaan op het ventileren van het pand.

Ondanks dat het maar kort heeft gebrand, is de schade aanzienlijk. Voor afhandeling van de schade is Salvage opgeroepen, welke namens de verzekeraars de bewoners zal bijstaan.

Foto
Foto: George Bakker

P2000 melding
20:53:49 23-05-20 P 1 BNH-04 BR woning Dokter W Nijestraat Spaarndam 121292 123230 122430