Persoon te water, vast in modder

Zondagochtend is een persoon door onbekende oorzaak te water geraakt. Bij een poging om weer op de kant te komen, kwamen de benen van de persoon vast te zitten in de modder. Na enige tijd kon een voorbijganger hulp inschakelen voor de onfortuinlijke fietser.

Politie en brandweer werden opgeroepen. Met een loopplank en ladder van de brandweer werd gepoogd de man op het droge te krijgen. De modder bleek echter sterker dan in eerste instantie verwacht, dus werd de persoon met een singel onder zijn oksels door op de kant gehesen door de brandweerlieden.

Daar werd hij, gezien zijn situatie en de weersomstandigheden, behandeld als een onderkoeld slachtoffer. Voor de zekerheid werd een ambulance ter plaatse gevraagd voor verdere beoordeling/behandeling. Na het ter plaatse komen van de ambulance, vertrok de brandweer van de plaats van het incident.

Foto’s
Foto’s: George Bakker

P2000 melding
08:38:40 05-07-20 P 1 BNH-04 persoon staat in de sloot Batterijweg Halfweg 123230