Persoon te water

Op zaterdagochtend werd er door de brandweer uitgerukt voor een persoon te water. Deze persoon zou te water zijn geraakt langs het Zijkanaal C. Vanuit Spaarndam is hiervoor de tankautospuit gealarmeerd, vanuit Velsen-Zuid kwam men met een waterongevallenvoertuig en een hoogwerker. Ook rukte de Officier van Dienst uit.

Ter plaatse bleek het te gaan om een vrijgezellenfeest, waarbij één persoon aangemoedigd is om vanaf de A9 het water in te springen. Hierop is door de hulpdiensten groots ingezet, want buiten de gealarmeerde brandweereenheden, werden ook de politie en meerdere ambulances en zelfs een traumahelikopter gealarmeerd.

Eenmaal ter plaatse bleek dat de persoon al op het droge was. Voor de hulpdiensten bleek er niks te doen.

P2000 melding:
11:37:33 09-02-13 PRIO 1 ZIJKANAAL C VELSEN-ZUID PERSOON TE WATER (BINNENWATER) [ 757 567 595 742 ]