Afhijsen patiënt

Zondagmiddag is er aan de Westkolk te Spaarndam-West een persoon in een woning gevallen. De toegesnelde ambulance kon de persoon niet zelf uit de woning krijgen, waarop de brandweer is gealarmeerd om hierbij te assisteren. Omdat de persoon boven in een woning lag, werd niet alleen de tankautospuit van Spaarndam gealarmeerd, maar werd ook de hoogwerker uit Velsen ter plaatse gevraagd. Dit alles onder hoge prioriteit.

Na het ter plaatse komen werd de hoogwerker opgesteld en in positie gebracht. Met veredelde krachten is de patiënt het behulp van de hoogwerker naar beneden gebracht, alwaar hij in de ambulance kon worden geplaatst. Hierna is de ambulance richting ziekenhuis vertrokken en is de brandweer teruggekeerd naar de kazerne.

P2000 melding:
15:09:04 24-03-13 PRIO 1 WESTKOLK 6 SPAARNDAM GEM. HAARLEM DIENSTVERLENING (AFHIJSEN PATIENT) [ 757 742 ]