Reanimatie

Woensdagochtend heeft er aan de Westpoortweg te Amsterdam een ongeval plaatsgevonden, waarbij een fietser en vrachtwagen betrokken zijn geweest. Diverse hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, werden naar het ongeval gestuurd. Omdat het een mogelijke reanimatie zou betreffen, werd ook de Spaarndamse brandweer door de Amsterdamse centrale gealarmeerd.

Tijdens het aanrijden bleek helaas dat alle hulp voor het slachtoffer te laat was. Op verzoek van de centrale van Amsterdamse is de 742 toch even ter plaatse geweest, maar zij konden daar niks meer betekenen.

Later op de ochtend zijn de collega’s van brandweer Halfweg-Zwanenburg opgeroepen om het wegdek ter plaatse te reinigen.

Foto:
Foto via AT5

P2000 melding:
07:07:09 14-08-13 HV 1 REANIMATIE (slachtoffers: ) (fiets,vrachtwagen) Abidjanweg , Westpoortweg AMSTERDAM [ TS742 ]