Assistentie na aanrijding

De Spaarndamse brandweer werd vanmiddag gealarmeerd om bijstand te verlenen na een aanrijding. Bij Pont Buitenhuizen had een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Omdat er uit beide voertuigen vloeistoffen lekte, werd de brandweer ter plaatse verzocht.

Onderweg naar het ongeval kreeg de bemanning van de 3230 te horen dat het volgens de politie om koelvloeistoffen zou gaan. Eenmaal ter plaatse heeft de brandweer beide voertuigen veilig gesteld door de accu’s te ontkoppelen en heeft men de koelvloeistoffen van de weg gespoten. Hierna werd een van de voertuigen nog netjes in de berm gezet, zodat de berger deze later op kon halen. Het andere voertuig was op de elektrische handrem geschoten en daar was na het losmaken van de accu geen beweging meer in te krijgen. Daarmee eindigde ook de brandweerinzet, waarna het incident is overgedragen aan de politie.

P2000 melding:
17:48:41 06-10-13 PRIO 2 PONT BUITENHUIZEN ZIJKANAAL C SPAARNDAM ONGEVAL WEGVERVOER MATERIEEL [ 3230 ]