Ongeval op de A9

Zaterdagmiddag rond kwart voor twee ging het mis op de A9. Ter hoogte van hectometerpaal 46.6 op de linker rijbaan vond een ongeval plaats; twee voertuigen waren met elkaar in botsing gekomen. De hulpdiensten rukten uit om hulp te verlenen.

De meeste personen zouden uit de voertuigen zijn, maar er was sprake dat er nog een klein kind in een van de voertuigen zat. Bij aankomst van de brandweer bleken de voertuigen al verlaten te zijn door alle inzittenden. De slachtoffers werden manueel gefixeerd om erger letsel te voorkomen, in afwachting van de ambulancedienst. Het kind kreeg van de brandweer een troostbeer gekregen.

Nadat de slachtoffers waren overgedragen aan de ambulancedienst en het wegdek even snel was aangeveegd, keerde de brandweer terug naar de kazerne.

P2000 melding:
13:44:54 05-06-16 P 1 Ongeval Wegvervoer Letsel A9 L 46,0 Spaarndam (VK:1) 122470 123230