Reanimatie

Vanochtend is Brandweer Spaarndam opgeroepen om met spoed naar Ruigoord (Amsterdam) te gaan. Daar zou sprake zijn van een reanimatie. Samen met twee ambulances en enkele politie-eenheden werd snel uitgerukt naar het terrein, waar op dat moment het festival Landjuweel gaande is.

Ter plaatse was de reanimatie reeds ingezet door de op het festival aanwezige hulpverleners. De brandweer haakte in op de reeds ingezette hulpverlening en in goede samenwerking werd de komst van de ambulancedienst afgewacht.

Omdat het slachtoffer op een bovenverdieping lag, is ladder Osdorp ter plaatse geweest voor een afhijsing, welke uiteindelijk niet heeft plaatsgevonden.

P2000 meldingen:
10:42:29 14-08-16 P 1 Reanimatie (Afhijsen) (+Inc.net: Reg.Inmeld+) , Ruigoord 8 Amsterdam [ 13ALO ]
10:24:16 14-08-16 P 1 Reanimatie (+Inc.net: Reg.Inmeld+) , Ruigoord 8 Amsterdam [ 123230 ]