Ongeval op de A9

Zaterdagochtend werden de hulpdiensten even voor 7 uur gealarmeerd voor een ongeval.  Ter hoogte van Velserbroek was daar door onbekende oorzaak een auto van de weg geraakt, waarbij een opvouwbare vangrail geraakt zou zijn.

Bij het ter plaatse komen van de eerste brandweereenheid bleek de inzittende al uit het voertuig. Omdat aan het voertuig af te lezen was dat het een hoog energetisch trauma zou kunnen betreffen, werd het slachtoffer direct gefixeerd en werd zuurstof toegediend, in afwachting van de ambulancedienst.

De persoon is door de ambulancedienst onderzocht. Voor de brandweer was er niets meer te doen, waarop men teruggekeerd is naar de kazerne.

Foto’s:
Foto’s: George Bakker

P2000 melding:
06:59:20 25-03-17 P 1 Ongeval Wegvervoer Letsel A9 R Velsen-Zuid 12GG01 122470 122031