Brandgerucht

Maandagavond gingen rond 10 over elf de piepers van de blusploeg uit Spaarndam. Vanaf de Spaarndammerdijk werd een brandlucht geroken en werden mogelijk vlammen waargenomen uit de schoorsteen van een woning aldaar. De meldkamer alarmeerde post Spaarndam om met spoed uit te rukken voor nader onderzoek.

De brandweer was snel ter plaatse en stelde een onderzoek in, op aanwijzing van de melder welke de brandweer opwachtte. Uit een schoorsteen waren vlammen gezien, maar deze werden niet meer waargenomen. Ook een warmtebeeldcamera gaf aan dat er geen verhoogde temperatuur bij de schoorsteen was.

Na een grondig onderzoek werd geconstateerd dat er niets aan de hand was, waarop de brandweer terugkeerde naar de kazerne.

P2000 melding
23:10:05 26-03-18 P 1 Brandgerucht Spaarndammerdijk Spaarndam gem. Haarlem 12GG01 123230