Ongeval A9

Donderdagochtend vond er een ongeval op de A9 plaats, ter hoogte van het Rottepolderplein. De brandweer uit Haarlem-Oost, Hoofddorp en Spaarndam werden hiervoor gealarmeerd, alsmede politie, ambulance en Rijkswaterstaat.

Ter hoogte van hectometerpaal 42.1 op de rijbaan richting Alkmaar ging het mis. Twee voertuigen raakten met elkaar in aanraking, waarna ze in de vangrail belanden. De inzittenden van de voertuigen waren al snel uit hun voertuig, maar bij het ter plaatse komen van de hulpdiensten bleek één van de personen last van de nek te hebben. Deze persoon is behandeld door de ambulancedienst.

Omdat er geen personen bekneld zaten, keerde alle brandweervoertuigen terug naar hun kazerne. Het verkeer heeft korte tijd last gehad van het ongeval, doordat er als gevolg van het ongeval een aantal rijstroken niet beschikbaar waren.

P2000 melding:
06:18:46 19-06-14 PRIO 1 ONGEVAL WEGVERVOER LETSEL (VK: 2) A9 R SPAARNDAM [ 4270 1292 3131 3230 ]