Paard te water

Vrijdagavond werden de vrijwilligers van Brandweer Spaarndam opgeroepen voor een paard te water. Aan de Spaarndammerdijk zou het dier te water zijn geraakt, maar een exacte plaatsbepaling kon niet worden gegeven. De brandweer ging op zoektocht.

Tijdens het zoeken werd men door de alarmcentrale opgeroepen om met spoed naar de Lagedijk te gaan in verband met een waargenomen explosie. Lees meer over die uitruk op deze pagina.

Na de afhandeling van de melding aan de Lagedijk werd verder gezocht naar het paard. Ter hoogte van nummer 13 is poolshoogte genomen, waaruit bleek dat het dier inmiddels met wat hulp van de eigenaar op het droge was gekomen. Voor de brandweer dus niets meer te doen, waarna men terugkeerde naar de kazerne.

P2000 melding:
18:41:40 09-10-15 P 2 Dier te water (paard) Spaarndammerdijk/Inlaagpolder Spaarndam (VK:1) 3230